. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Vad kan Framgångsrikt göra för dig...
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Framgångscoaching
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Framgångsrikare liv
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Kontakt
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Jag har lärt mig att              
människor glömmer vad man sagt,              
de glömmer vad man har gjort,              
men de glömmer aldrig               
hur man fick dem att känna sig.              
– Maya Angelou               


     


Andra säger om Helena:

"Min kontakt med Helena är givande på alla sätt. Hon inspirerar till resultat och jag upplever att hon är genuint intresserad av att jag skall lyckas och har både intuitiv förmåga och verktygslådan för att få mig att se vad jag skall göra. Hennes proffsiga men ändå personliga sätt bidrar till att våra samtal blir inspirerande och konstruktiva. Helena har också tuffheten som krävs för att ställa krav på min målmedvetenhet och på att jag genomför actions som gör skillnad för mina resultat.”
"Du utstrålar styrka, kraft och entusiasm, energin flödar i allt du gör. Du är framgång""Helena är otroligt engagerad i det hon tar sig för. Man kan inte motstå hennes sprudlande energi. Hon gör aldrig något till 99 % utan endast till 100 % och det är därför hon blir så enormt framgångsrik. Generös som hon är, drar hon med sig andra hon möter på vägen. Hon är fantastisk helt enkelt."


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Om företaget

Framgångrikt Coaching har som inriktning att ge dig de verktyg du behöver för att uppnå personlig och ekonomisk framgång.

Helena Rosenkranz som är grundare, har flerårig erfarenhet att coacha människor till ett framgångsrikare liv.

Förutom Helena, finns det ett flertal erfarna och kompetenta coacher knutna till Framgångsrikt, allt för att du ska få möjligheten till att nå dit, just du vill.

Vem är Helena Rosenkranz?

Helena har passion för utveckling och älskar att få saker att hända. Hon älskar också se människor växa, utvecklas och nå sina mål, få bestående förändringar och designa sin egen framtid..

"Min målsättning är att jag vill vara en förebild för alla människor jag möter i mitt liv. Jag säger inte att det är enkelt, men tror att det är en bra utgångspunkt att leva från. Som får mig att ge lite mer."

Helena är professionell/cerifierad coach, idrottslärare och NLP utbildad. NLPs principer bygger på modellering, vilket innebär att studera hur människor som lyckas med olika saker faktiskt gör på riktigt. Det viktiga är inte varför det fungerar, utan hur det fungerar.

Hennes stora intresse för personlig utveckling/framgång började när hon som 12 åring tävlade inom skridsko och kom i kontakt med Lars Eric Uneståhls mentala träningsprogram.

"Jag förstod tidigt kraften av att ha mål, skapa målbilder och arbeta med sina tankar för att skapa rätt tillstånd och få framgångsrika resultat.”

Hennes brinnande intresse för idrott och hälsa och personlig utveckling tog henne till GIH, Gymnastik och idrottshögskolan och därefter fortsatte karriären inom näringslivet, på ett exklusivt SPA i Stockholm där jag arbetat under 16 år, med friskvård och coaching i alla dess former till såväl personal som kunder. Som chef för flera affärsområden, har jag en gedigen erfarenhet av att coacha och utveckla människor till extraordinära resultat och framgång.

”För mig handlar coachning om förändring, och att göra förändringar. Att våga tro på sig själv, sina drömmar och sin förmåga att välja det liv man vill leva. Min drivkraft ligger i att medvetandegöra människor om, och agera utifrån sin fulla potential genom att förvandla insikt till handling och skapa ett framgångsrikt liv, min uppfattning är att det krävs motivation och drivkraft för alla människor för att få saker att hända. Som jag ser det är det där det börjar".

 

© 2009 Framgångsrikt  |  helena@framgangsrikt.se  |   + 46 70 630 80 61  |   www.framgangsrikt.se